luni, 6 februarie 2017

Iata ce transmit pe Facebook protestatarii "frumosi si liberi"

Mihai Valinte a distribuit postarea publicată de Sabin Gherman.
Sabin Gherman
Din Banat:
"Dacă până săptămâna viitoare partidul nu scapă de Dragnea, Grindeanu şi Iordache, Timişoara se declară primul oraş liber de PSD"
(Lavinia Bălulescu)
Îmi placeVezi mai multe reacţii
Comentează

4 comentarii:

  1. E simplu, toti cei care nu ne vor binele, ba ne vor rupti si dezbinati ca sa aiba ei acces la resurse, manipuleaza grosolan si iata, sunt romani destui care pentru un pumn da arginti VAND o natie.Toti vor o bucata din ROMANIA. ATENTIE romani vi se pregateste ceva GROAZNIC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca nu ar fi rau ca semnalul unei noi si adevarate revolutii sa fie dat tot de Timisoara.Sunt alaturi de voi,multe milioane de romani.Trebuie sa se termine odata cu toate lichelele comuniste si securiste care au jefuit si distrus Romania.Jos criminalii rosii!Jos PSD-ul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat ,dar sa nu-l uitatzi pe Tokes sa va conduca ,altfel riscatzi sa vi se confiste proprietatzile de dincolo de granitze ,sau ,cine stie ,poate chiar legitimatzia de maghiar .In 1991 voiatzi ''Republica independenta a Banatului ,azi va jucatzi cu focul cind vecinii [culmea ,mai rosii decit cei acuzatzi de Lancea [nu-i lancea lui Horia !]se pregatesc sa aplice Planul de la Malta !!!Atentzie la limbaj ,ca mai citesc si copiii ,care-l vor folosi in raporturile cu voi !

      Ștergere
  3. Mi-e mila de tine , boule(lancea)...

    RăspundețiȘtergere